preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb

Prosinac


 

 

9. prosinca

Hrvatska  liga  robotičara

U našoj školskoj dvorani ovoga je petka održana Hrvatska liga robotičara u organizaciji Hrvatskoga društva robotičara. Natjecanje je otvoreno točno u 15 sati uz nastup zbora i zagorskih plesova najmlađih. Natjecatelje, mentore, roditelje i ostale goste pozdravila je ravnateljica Alemka Pliestić.
Ova aktivnost imala je  za cilj druženje mladih robotičara, stjecanje novih znanja i vještina, razvijanje motorike, kreativnosti i inovativnosti te pripremu za međunarodna natjecanja.

 

21. prosinca 

  Božićna  priredba

 

U našoj se školi već tradicionalno organizira priredba uoči Božića sa željom da blagdansko raspoloženje podijelimo sa svim učenicima, djelatnicima, roditeljima i gostima.
U 18 sati započeo je svečani program u kojem su nam veliki i mali zbor, recitatori i folkloraši, veseli i kostimirani, kazivali svoje stihove i pjesme posvećene Božiću i drugim zimskim blagdanima.

 

Bili smo...

►3. prosinca naši su učenici, koji uče francuski jezik kao izborni predmet, a u povodu VI.provedbe ispita školskog DELF-a u Republici Hrvatskoj, pozvani na svečanu dodjelu diploma koje je organiziralo Francusko veleposlanstvo u Europskom domu, u Jurišićevoj ulici. Tom su prilikom učenici 7.a primili svoje diplome za položeni ispit iz francuskoga jezika. Čestitamo učenicima i njihovoj profesorici Dolores Erent-Ratoša.

 

►9. prosinca  u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, otvorena je izložba „7. u akciji“ na kojoj su predstavljeni i izloženi likovni radovi učenika 7. razreda. Izložba je otvorena do 18. prosinca 2011., a našu školu predstavljaju radovi Marka De Ville, 7.b,  Ferdinanda Filića, 7.c  i Lea Marijića 7. d razreda. Čestitamo sedmašima i njihovoj mentorici profesorici Bernadici Mažar.

Marko de Villa,7.b,
Smokve, tonska modelacija

Leo Marijić, 7. d,  Zmaj
Ferdinand Filić, 7. c , Portret

složene  strukture i teksture

 


NOVO NA STRANICAMA

 

OGLASNA PLOČA
Zanimljivo i poučno
CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb / Aleja Blaža Jurišića 13, HR-10040 Zagreb / os-mlovraka-zg.skole.hr / ured@os-mlovraka-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju