preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb

Travanj

Moderna bajka Vitez željeznog srca, Dječjeg kazališta Dubrava izabrana je kao jedna od 12 najboljih predstava dječjih studija iz čitave Hrvatske te je gostovala na 20. Susretu profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade u Bjelovaru od 8. do 12. travnja 2018.
U predstavi nastupa i naša učenica Katarina Jelčić iz 5.e.

 

 

 

 

31. LOVRAKOVI DANI KULTURE     

Na 31. Lovrakovim danima kulture, koji se svake godine održavaju u Velikom Grđevcu, rodnom mjestu pisca Mate Lovraka, u Natječaju na temu „Blago moga zavičaja“, naše učenice sedmog razreda ostvarile su zapažen uspjeh.
Učenica REGINA MATIĆ izabrana je među pet najuspješnijih autora literarnih ostvaraja. Svojom je lirskom pjesmom „PAŠKA ČIPKA“, Regina ostvarila veliki uspjeh i nagradu ušavši u najužu selekciju svih pristiglih literarnih ostvaraja. Reginina mentorica je prof. Vesna Haramina-Rilović.
Učenica NIKA MATIĆ osvojila je nagradu za likovni rad „Ličke coklje i torbica“, u tehnici akvarela. Nikina mentorica je Bernadica Mažar, profesorica likovne kulture.

 

 


NOVO NA STRANICAMA

 

OGLASNA PLOČA
Zanimljivo i poučno
CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb / Aleja Blaža Jurišića 13, HR-10040 Zagreb / os-mlovraka-zg.skole.hr / ured@os-mlovraka-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju