preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb

Ožujak

U Primoštenu je završen XII. literarno-likovni natječaj Poj riči materinske.
Za sudjelovanje na natječaju, za svoj kreativan rad, pohvalnice su dobile naše osmašice:
Ela Bukovac, Mihaela Benić i Nika Palić. Njihovi radovi, fotografije na temu Svjetlo, objavljeni su u prigodnom zborniku.

Mentorica: Bernadica Mažar, profesorica likovne kulture

 

"Zeleno i plavo putovanje"

U Gradskoj galeriji njemačkoga grada Iserlohna postavljena je izložba likovne radionice pod nazivom "Zeleno i plavo putovanje". Na ovogodišnji je natječaj pristiglo 500 crteža koje je prikupilo 100 učitelja likovne kulture iz 70 škola i udruga iz sedam zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Njemačke te dviju novih zemalja-sudionica Makedonije i Rumunjske.
Početkom svibnja izložba stiže u Hrvatsku, u muzej grada Iloka povodom proslave dvadeset godina mirne reintegracije hrvatskoga Podunavlja. Nakon toga seli se u Osijek gdje će biti izložena u Osnovnoj školi Tina Ujevića.
Na natjecanju su sudjelovali učenici 7. i 8. razreda naše škole. Naša učenica Lana Ninković, 7.r., osvojila je izvrsno 2. mjesto. Lanina mentorica je Bernadica Mažar, profesorica likovne kulture.

 

VRAPČIĆ PRHKO DOLETIO U ŠKOLU

 

 


NOVO NA STRANICAMA

 

OGLASNA PLOČA
Zanimljivo i poučno
CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Zagreb / Aleja Blaža Jurišića 13, HR-10040 Zagreb / os-mlovraka-zg.skole.hr / ured@os-mlovraka-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju